Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Declaraţie de aderare la PDM a primarului s. Goleni, r-nul Edineţ

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Astăzi, vreau să comunic opiniei publice decizia mea de a adera la Partidul Democrat din Moldova. Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii este autoînlăturarea Partidului Comuniştilor de la soluţionarea problemelor de zi cu zi a locuitorilor satului, indiferenţa totală faţă de necesităţile lor.

Conducerea PCRM îşi aminteşte de popor doar pentru organizarea diverselor revoluţii şi aşa numitor marşuri spre Chişinău, folosindu-se cinic de oameni în scopurile sale populiste prin lansarea demersurilor sale maniacale.

O altă dezamăgire este şi activitatea liderilor organizaţiei raionale a PCRM, la cârma căreia stau persoane cu o reputaţie dubioasă. S-a compromis şi exponentul PCRM la funcţia de preşedinte a raionului. Din aceste motive, consider lipsită de sens susţinerea acestui partid, fără o viziune şi direcţie de activitate clară.

La momentul de faţă, unicul partid care pune mai mare preţ pe soluţionarea problemelor noastre şi oferă soluţii reale pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor simpli este Partidul Democrat din Moldova. Îmi este clar că, aderând la PDM, voi avea posibilitate să contribui prin activităţi reale pentru crearea condiţiilor de viaţă mai bune în localitatea de baştină, dar şi a întregii societăţi. Sunt ferm convinsă că PDM este partidul faptelor reale şi doar de această formaţiune sunt legate speranţele pentru o schimbare spre bine în viaţa noastră.

Mă adresez către alţi primari aleşi pe listele PCRM şi vă atenţionez să ţineţi cont că oamenii sunt sătui de declaraţii, lozinci şi aşteaptă de la cei pe care i-au votat acţiuni şi fapte reale. Aderând la echipa PDM vom avea posibilitatea să dezvoltăm ţara şi cu demnitate să privim în ochi oamenii care ne-au acordat vor de încredere.

Îndemn membrii PCRM să-mi urmeze exemplu.

Cu respect,

Ludmila Fandofan

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din raionul Şoldăneşti pledează pentru dezvoltarea sportului în localităţile raionului Lansarea Academiei Tinerelor în zona Sud şi Nord