Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat continuă să-şi consolideze rândurile în raionul Briceni

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat continuă să-şi consolideze rândurile în raionul Briceni. Mai mult de 600 de persoane au primit carnetele de partid în cadrul unui forum organizat astăzi în satul Corjeuţi din acest raion. La eveniment au fost prezenţi deputaţi democraţi, membri de partid din alte regiuni, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Preşedintele Partidului Democrat a accentuat importanţa consolidării echipei PD înainte de alegerile parlamentare.

“Trebuie să ne mobilizăm pentru că 2014 este un an special. Toate rezultatele pe care le-am obţinut până acum la nivel local, raional trebuie să le colectăm şi să le îndreptăm spre atingerea scopurilor propuse”, a declarat preşedintele PD, Marian Lupu.

Noii membri spun că au ales echipa Partidului Democrat pentru că au încredere că vor fi ajutaţi să-şi soluţioneze problemele:

“Avem o echipă bună, nouă, profesionistă, o echipă de oameni tineri şi bogaţi în experienţă. Acesta este motivul principal pentru care am aderat”.

“Îmi place echipa. Apreciez oamenii din cadrul acesteia. În acest partid cuvântul şi acţiunea merg împreună. Sperăm că împreună vom putea rezolva toate problemele cu care ne vom confrunta”.

“Am urmărit politica din ţara noastră şi am înţeles că Partidul Democrat are o strategie politică corectă”.

Întrucât forumul PD de la Briceni a coincis cu Ziua Internaţională a Copilului, aleşii au primit câteva mesaje din partea micuţilor:

“Noi suntem viitorul, noi căutăm ajutorul vostru şi avem un cuvânt… Noi, copiii planetei Pamânt”.

Partidul Democrat din Moldova are peste 50 000 de membri. În raionul Briceni, formaţiunea numără peste 1 500 de adepţi.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Semnarea Acordului de Asociere cu UE nu va izola Moldova de partenerii din CSI PDM Chişinău a petrecut ziua de 1 iunie alături de copii