Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Intră în dialog cu miniştrii PDM, o metodă inedită de comunicare directă cu cetăţenii

|versiune pentru tipar||
PDM / 23 iunie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova oferă cetăţenilor posibilitatea de a comunica direct cu reprezentanţii din Guvern ai formaţiunii: aplicaţia “Intră în dialog cu miniştrii PDM”, care este lansată astăzi, 23 iunie 2014. Aplicaţia este disponibilă tuturor celor care au un cont Facebook şi poate fi accesată.

În următoarele 6 săptămâni, fiecare dintre cei şase miniştri, reprezentanţi ai PDM în Guvern, varăspunde direct la întrebările primite prin intermediul acestei metode inedite de comunicare. Înacest fel, spun reprezentanţii PDM, oamenii vor putea fi informaţi transparent şi cu onestitatedespre măsurile, realizările şi planurile pe care le au ministerele coordonate de către democraţi.

Primul dintre miniştrii PDM care va intra în dialog direct cu oamenii, prin intermediul acesteiaplicaţii, este Pavel Filip, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor. Acesta va oferirăspunsuri la toate întrebările care vizează domeniul pe care îl reprezintă, oferind astfelinformaţii cu privire la domeniul IT, reţelele de internet şi telefonia mobilă, emitereapaşapoartelor biometrice, a actelor şi permiselor etc.

Ulterior, miniştrii Transporturilor şi infrastructurii drumurilor, Vasile Botnari, Culturii, Monica Babuc, Dezvoltării regionale şi construcţiilor, Marcel Răducan, Muncii, protecţiei sociale şi familiei, Valentina Buliga, Economiei, Valeriu Lazăr, vor transmite răspunsurile lor cu privire la domeniile pe care le reprezintă.

Aplicaţia “Intră în dialog cu miniştrii PDM” a fost realizată de un grup de experţi programatorianume cu scopul de a permite o comunicare directă şi eficientă între miniştrii care reprezintăpartidul în Guvern şi toţi cei care au cont pe Facebook. Aplicaţia permite ca întrebările adresateminiştrilor să fie direcţionate către aceştia, iar răspunsurile să fie publicate, la numai câteva ziledistanţă, pe pagina Facebook.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Activişti din Partidul Democrat au comemorat victimele din ultimul Război Mondial Organizaţia municipală de femei din Chişinău a petrecut şedinţa clubului