Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia PDM Codru îşi evaluează forţele pentru campania electorală

|versiune pentru tipar||
PDM / 11 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Democraţii din orăşelul Codru, municipiul Chişinău, au desfăşurat Adunarea generală a Organizaţiei primare a Partidului Democrat. Preşedintele organizaţiei, Serghei Curnic, spune că democraţii sunt foarte activi şi se implică cu toată forţa în soluţionarea problemelor localităţii. Între acestea, el a numit reparaţia a 5 terenuri de joacă pentru copii şi construcţia unui stadion.

“Ca structură politică urmărim ridicarea nivelului bunăstării locuitorilor din Codru. Avem susţinere în comunitate, iar acţiunile noastre sunt vizibile şi apreciate de cetăţeni. Am reuşit să constituim o echipă puternică care va demonstra un rezultat bun la alegerile parlamentare din luna noiembrie”, a declarat Serghei Curnic.

Deputata Valentina Stratan, care locuieşte în oraşul Codru, spune că va munci cot la cot cu colegii săi pentru a fortifica poziţia PDM.

“Suntem martorii extinderii Partidului Democrat, suntem în creştere, iar un partid este puternic prin oamenii săi. Locuiesc în acest oraş şi vom munci împreună ca să obţinem un rezultat bun pentru partidul care va aduce prosperitate, odată cu creşterea puterii de decizie”, a menţionat Valentina Stratan.

Preşedintele Organizaţiei de sector Centru, Liviu Oboroc, viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, s-a arătat mulţumit de activitatea echipei PDM Codru.

“Suntem în faza finală a unui proces de muncă intensivă şi productivă. În perioada mai-iunie, am avut întâlniri cu membrii organizaţiilor primare pentru o mai bună cooperare în campania electorală. Suntem pregătiţi să ne asumăm responsabilitatea de a obţine 15% în Chişinău”, a spus Liviu Oboroc.

Preşedintele PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, susţine că una dintre cele mai mari reuşite ale Organizaţiei municipale este consolidarea structurilor sale primare.

“Suntem unica organizaţie de partid din municipiul Chişinău care dispune de un management şi un sistem de comunicare perfomant. Niciun alt partid nu se poate mândri cu astfel de realizări la capitolul comunicare internă şi vizibilitate. Am desfăşurat nenumărate campanii social-culturale, politice. Timp de 3 ani, am muncit intens la întărirea organizaţiilor primare — cea mai mare reuşită care va da rezultate la alegeri”, a concluzionat Pavel Filip.

În aceeaşi şedinţă, au fost făcute modificări în componenţa Consiliului Organizaţiei primare, iar în calitate de secretar-executiv a fost ales fostul primar al localităţii, Serghei Popuşoi.

În oraşul Codru sunt peste 220 de membri ai Partidului Democrat.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia Municipală PDM Bălţi a făcut primele rezultate vizând activitatea în semestru I anului curent Întrevederea tinerilor democraţi cu ministrul economiei Andrian Candu