Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: Structura PDM Chişinău funcţionează ca un ceas elveţian

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, spune că structurile primare de partid sunt bine organizate şi gata să intre în competiţia electorală. Pavel Filip a făcut declaraţii în acest sens la întâlnirea informală cu preşedinţii organizaţiilor primare din sectorul Ciocana. În cadrul evenimentului, au fost prezentate mecanismele de comunicare puse în practică de Organizaţia municipală, astfel încât mesajele să ajungă de la conducerea partidului la membrii de rând.

“Structura politică şi executivă a Organizaţiei muncipale PDM Chişinău funcţionează ca un ceas eleveţian. Suntem o echipă puternică, iar comunicarea între membri a fost pusă la punct până în cele mai mici detalii. Odată cu aceasta, a crescut şi rolul preşedinţilor de organizaţii primare, adică al celor care vor discuta direct cu alegătorul. Sunt sigur că sistemul de management pus în aplicare de noi va da roade la alegeri”, a declarat Pavel Filip.

Preşedintele Organizaţiei PDM Ciocana, Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, susţine că în sector au fost realizate mai multe acţiuni de consolidare a echipei.

“Am organizat multe activităţi cu participarea membrilor de partid care ne-au arătat cum trebuie sa lucrăm pentru a avea susţinători. De asemenea, în scopul consolidării echipei, în Consiliul de sector au fost incluşi toţi preşedinţii de organizaţii primare şi a fost dublat numărul membrilor Biroului Executiv. Astfel, vom asigura o participare largă a membrilor la procesul de luare a decizilor”, a spus Sergiu Sainciuc.

Potrivit Secretarului general al Partidului Democrat din Moldova, Constantin Botnari, poziţia PDM este în creştere, atât la nivelul municipiului Chişinău cât şi al întregii ţări.

“Potrivit cercetărilor interne, Partidul Democrat din Moldova este unicul partid în creştere în preferinţele oamenilor. Nicio altă formaţiune politică nu cunoaşte o dezvoltare mai calitativă şi, în acelaşi timp, numerică. Acest lucru este confirmat şi de faptul că tot mai multă lume aderă la Partidul Democrat. Intrăm într-o perioadă importantă, cea electorală, iar acest lucru trebuie să ne motiveze să acordăm mai mult timp activităţii de partid”, a menţionat Constantin Botnari.

PDM Chişinău a iniţiat întâlniri informale cu preşedinţii tuturor organizaţiilor primare din municipiu. Primii s-au reunit activiştii din sectorul Centru.

Sursa: www.pdm.md

PDM şi-a consolidat rândurile la Făleşti Echipa Partidului Democrat în vizită de lucru în raionul Dubăsari