Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Pavel Filip: PDM deschide mai multe sedii în Chişinău, uşa noastră va fi deschisă pentru cetăţeni

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 iulie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Chişinăuenii care vor dori să discute problemele lor cu reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova vor avea la dispoziţie mai multe sedii ale PDM, care vor fi deschise în perioada următoare în fiecare sector al municipiului. Anunţul a fost făcut de către preşedintele organizaţiei municipale a PDM din Capitală, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor. Acesta a precizat că, în acest fel, comunicarea dintre PDM şi cetăţeni va fi mult facilitată.

“Echipa PDM a muncit foarte mult atât în Chişinău, cât şi în întreaga ţară. În continuare, pentru că ne aşteaptă o perioadă agitată, este foarte important să vorbim în acelaşi glas, precum îi şade bine unei echipe consolidate”, a declarat Pavel Filip, la reuniunea informală cu preşedinţii organizaţiilor primare ale PDM Râşcani.

De asemenea, preşedintele Organizaţiei de sector Râşcani a democraţilor, Valentin Guznac, spune că echipa sa este gata să continue, într-un ritm mai alert, activitatea pentru chişinăueni. “În calitatea mea de consilier municipal, am iniţiat întâlniri cu locuitorii pentru a afla care sunt aşteptărilor lor. Împreună cu dumneavoastră putem continua aceasta practică pentru a fi mai aproape de oameni şi a contribui, în măsura posibilităţilor, la soluţionarea problemelor pe care le au”, a menţionat Valentin Guznac.

În cadrul reuniunii PDM Râşcani, mai mulţi membri democraţi au propus şi organizarea unor întâlniri în sectoare cu exponenţii Partidului Democrat în Parlament şi Guvern.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi au demarat o acţiune de informare în Chişinău Trofeul Democraţiei, ediţia a III-a, a ajuns la Şoldăneşti