Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de felicitare Preşedintelui PDM, Marian Lupu, cu prilejul sărbătorilor de iarnă

|versiune pentru tipar||
PDM / 31 decembrie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Dragi compatrioţi,

Sărăbătorile de iarnă — Crăciunul, Revelionul, zilele sfinţilor pe care îi prăznuim în această perioadă — sunt un prilej de mare bucurie pentru fiecare creştin. Ele ne fac să fim mai buni, mai înţelegători, mai toleranţi unii cu alţii.

Fie ca în casele dumneavoastră să domnească mereu pacea, armonia şi buna înţelegere. Vă doresc ca anul care vine să vă aducă prosperitate, realizări personale şi cât mai multe clipe frumoase alături de cei dragi.

Anul 2015 este foarte important pentru viitorul ţării noastre. Am reuşit să aducem Moldova pe drumul cel bun, dar mai sunt încă multe de făcut. Îmi doresc ca 2015 să ne aducă mai multă unitate şi solidaritate în societatea noastră pentru a ne putea atinge obiectivul comun — o ţară europeană şi prosperă, cu familii ocrotie, locuri de muncă bine plătite şi femei respectate.

În numele PDM, vă felicit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fie ca anul care vine să fie unul cu belşug pentru toate familiile din Moldova.

La mulţi ani!

Sursa: www.pdm.md

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat s-a întrunit în şedinţă Preşedintele PES: Alianţa pentru o Moldovă Europeană — guvernarea europeană de care Moldova are nevoie