Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Persoanele în etate membre a PDM şi-au dat întâlnire la serate dedicate mărţişorului

|versiune pentru tipar||
PDM / 3 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia Teritorială a Persoanelor în Etate a PDM din Străşeni a susţinut propunerea Organizaţiei Naţionale “Tezaurul Naţiunii” de a organiza, pe parcursul lunii martie, acţiuni dedicate sărbătorilor de primăvară cu implicarea vârstnicilor.

Pe 1 martie, la Străşeni s-a desfăşurat concursul “Bravo bunicuţilor”, consacrat mărţişorului. Concurentele şi-au demonstrat măestria în 5 probe, inclusiv expunerea legendei despre mărţişor şi confecţionarea acestuia.

În pauzele concursuri, pe scenă au evoluat artiştii locali: elevii liceului “Ion Vatamanu”, ansamblul “Divertis” ai şcolii de arte Străşeni.

Juriul a apreciat înalt calităţile fiecărei participante, care au fost irepetabile la probele propuse. Toate bunicuţile s-au clasat pe locul 1, fiind menţionate cu scrisori de mulţumire, felicitări, mărţişoare.

Cu mărţişoare, felicitări şi urări de sănătate au fost întîmpinaţi toţi invitaţii festivităţii.

Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate a PDM şi-a propus să desfăşoare acţiuni dedicate mărţişorului în toate raioanele ţării, având ca obiectiv principal implicarea mai activă a vârstnicilor în viaţa socială a comunităţilor.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

PDM este alături de familiile afectate de conflictul de pe Nistru Mesajul Preşedintelui PDM Marian Lupu, cu ocazia Zilei de 8 martie