Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu s-a alăturat Campaniei “Împreună pentru fiecare”

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 martie 2015
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a făcut astăzi, 18 martie, o donaţie în cadrul Campaniei de caritate “Împreună pentru fiecare”, destinată procurării Coşului de Paşte pentru oamenii nevoiaşi. Liderul PDM a semnat şi câteva mesaje de felicitare care vor ajunge la destinatari, împreună cu darurile de Paşte.

Marian Lupu a menţionat că iniţiativa Organizaţiei municipale Chişinău se bucură de sprijinul întregii echipe a democraţilor. “Este o acţiune de caritate, dar şi de consolidare a valorilor omeneşti ale membrilor Partidului Democrat. Este important să ajutăm oamenii Moldovei prin intermediul acţiunilor pe linie de Parlament sau Guvern, dar dincolo de aceasta, mai avem şi responsabilitatea umană de a fi alături de ei”, a declarat preşedintele democraţilor.

Liderul PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a apreciat activismul de care dau dovadă membrii de partid. “Dacă anul trecut, pe parcursul întregii campanii, am avut în jur de 500 de donatori, de această dată, doar într-o săptămână au participat peste 150 de oameni. Aceasta ne dă speranţa că vom acumula mai mulţi bani şi vom ajuta mai multe familii”, a menţionat Pavel Filip.

Doritorii pot face donaţii zilnic la sediul Partidului Democrat de pe strada Tighina 32. Coşurile de Paşte vor fi împărţite în ajunul sărbătorii, iar beneficiarii vor fi selectaţi de Organizaţiile primare ale Partidului Democrat, din rândul persoanelor social-vulnerabile din municipiu.

Anul trecut, în cadrul primei ediţii a Campaniei “Împreună pentru fiecare”, au fost colectate peste 73 mii de lei, ceea ce a permis procurarea a 700 de coşuri cu produse tradiţionale de Paşte.

Sursa: www.pdm.md

PDM a avut importanţi oaspeţi din China “Grăbeşte-te să faci un bine!”. Este îndemnul Organizaţiei Naţionale a Persoanelor în Etate a PDM în ajun de Paşti