Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDSM

Comunicat de presă al Partidului Democraţiei Sociale din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDSM / 6 noiembrie 2006
Partidul Democraţiei Sociale din MoldovaPartidul Democraţiei Sociale a început desfăşurarea unui şir de seminare instructive de pregătire a organizaţiilor teritoriale pentru participarea în alegerile locale generale din 2007, în cadrul cărora vor fi instruiţi peste 3000 de activişti şi membri ai PDS la nivel raional şi local.

La 5 noiembrie s-a desfăşurat seminarul de instruire cu participarea activului raional şi local din raionul Făleşti. În cadrul seminarului au prezentat lecţii metodologice cunoscuţi specialişti în tehnologii PR şi colaboratorii aparatului Partidului Democraţiei Sociale, care au familiarizat participanţii la seminar cu procedeele şi metodele de organizare a campaniilor electorale în ţările cu o democraţie dezvoltată, prezentînd şi recomandări practice privind principiile de selectare, pregătire şi înaintare a candidaţilor la funcţia de consilieri şi primar.

În cadrul unor discuţii libere participanţii la seminar au făcut un schimb de opinii privind situaţia social-politică din ţară în ajunul alegerilor locale din 2007, expunîndu-şi propunerile privind procedeele şi metodele de eficientizare a participării Partidului Democraţiei Sociale în campania electorală.

Participanţii la seminarul de instruire din Făleşti au acordat o atenţiei deosebită metodelor de reacţie la acţiunile ilegale şi nedemocratice practicate de partidul de guvernămînt în lupta politică contra formaţiunilor de opoziţie, acţiuni care împiedică desfăşurarea unei campanii electorale libere şi corecte.

Seminarul desfăşurat în raionul Făleşti a demonstrat că organizaţia raională, precum şi cele primare ale Partidului Democraţiei Sociale deja se bucură de susţinerea unei importante părţi a electoratului.

În opinia participanţilor la seminar, Partidul Democraţiei Sociale are şanse reale de a învinge în alegerile locale generale în raionul Făleşti.

Serviciul de presă PDS
Declaraţia Partidului Democraţiei Sociale privind asigurarea cetăţenilor mun. Chişinău cu agent termic Comunicat de presă privind politica socială a actualei guvernări