Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDSM

Dumitru Braghiş a cerut parlamentului examinarea cerinţelor formulate în cadrul întîlnirii deputaţilor PDS cu alegătorii

|versiune pentru tipar||
PDSM / 16 noiembrie 2006
Partidul Democraţiei Sociale din MoldovaJoi, 16 noiembrie, deputatul Dumitru Braghiş, preşedintele Partidului Democraţiei Sociale, a cerut parlamentului să includă în ordinea de zi a Legislativului şi să examineze problemele formulate în cadrul întîlnirii deputaţilor PDS cu alegătorii, care s-a desfăşurat la 12 noiembrie curent.

Întru susţinerea cererii sale, deputatul Braghiş a depus la secretariatul Parlamentului listele cu semnăturile cetăţenilor Republicii Moldova, prin care se solicită examinarea în cadrul şedinţelor parlamentului a celor mai stringente probleme sociale.

“Adresarea către Parlament a fost susţinută deja de peste cinci mii de cetăţeni, iar acest proces mai continuă. Sunt probleme sociale grave, care afectează majoritatea populaţiei ţării, şi pe care Parlamentul nu este în drept să le ignoreze. Cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii concrete şi nu doar vorbe frumoase”, a declarat Dumitru Braghiş.

Centru de presă al PDSM
Comunicat de presă privind politica socială a actualei guvernări Apel către mamele ostaşilor Armatei Naţionale