Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDSM

Consfătuirea republicană a activului Partidului Democraţiei Sociale

|versiune pentru tipar||
PDSM / 10 ianuarie 2007
Partidul Democraţiei Sociale din MoldovaMiercuri, 10 ianuarie 2007, la Chişinău s-a desfăşurat consfătuirea republicană a activului Partidului Democraţiei Sociale, la care au participat preşedinţii organizaţiilor raionale PDS, a organizaţiilor municipale Chişinău şi Bălţi, precum şi organizaţiei teritoriale UTA Găgăuzia.

Întrunirea a purtat un caracter neformal, unde activul PDS a făcut o analiză a activităţii structurilor raionale în anul 2006, trasînd şu unele obiective pentru perioada imediat următoare. În cadrul unui dialog deschis au fost discutate problemele care sunt create, de cele mai dese ori, de către reprezentanţii structurilor de stat subordonate partidului comuniştilor de guvernămînt, făcînd un schimb de opinii privind posibilităţile de contracararea a lor şi de eficientizare a activităţii structurilor de partid în perspectiva alegerilor locale generale din acest an.

Dumitru Braghiş, Preşedintele Partidului Democraţiei Sociale a declarat în cadrul consfătuirii că atacurile din partea puterii de acum înainte vor fi şi mai frecvente şi mai agresive. “ În decurs de mai puţin de un an de zile noi am demonstrat că suntem o echipă puternică şi că prezentăm un real pericol pentru partidul de guvernămînt. De aceea nu avem dubii că puterea va încerca să ne compromită, să ne sperie şi să ne intimideze. Important este ca aceste intimidări să nu ne copleşească şi să ne sustragă de la realizarea scopului nostru final — preluarea puterii la nivel local, iar mai apoi la nivel naţional pentru a edifica Moldova Competitivă”.

Serviciul de presă PDS
PDS — totalurile anului politic 2006 Manifestaţie de protest la Floreşti