Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDSM

Dumitru Braghiş — candidatul Partidului Democraţiei Sociale la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDSM / 27 aprilie 2007
Partidul Democraţiei Sociale din MoldovaJoi, 26 aprilie 2007 a avut loc şedinţa Consiliului Municipal Chişinău al Partidului Democraţiei Sociale, în cadrul căreia a fost aprobată decizia de a înainta în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău pe dl Dumitru Braghiş, preşedintele PDS, deputat în parlamentul R. Moldova.

În aceeaşi şedinţă Consiliului municipal PDS a aprobat şi lista de candidaţi pentru funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău.

În zilele imediat următoare Partidul Democraţiei Sociale va depune actele pentru înregistrarea candidatului la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău şi a listei de candidaţi la funcţia de consilier.

De asemenea, CM PDS a discutat şi a probat strategia şi tactica organizaţiei municipale a PDS în alegerile locale generale din 3 iunie 2007.

Centrul de presă PDS
Dumitru Braghiş consideră că iniţiativele legislative ale Preşedintelui ţării răspund intereselor unei singure familii — celei mai bogate şi mai corupte din Moldova Declaraţia Partidului Democraţiei Sociale