Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPMUEM

Declaraţia Partidului Moldova Unită cu privire la incidental din Sîngera

|versiune pentru tipar||
PMUEM / 14 mai 2010
Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова”

Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова” îşi exprimă profunda indignarea faţă de faptul că în data de 13.05.2010, candidatul la funcţia de primar al or.Sîngera din partea Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова”, Dna Chirilov Silvia, a fost agresată fizic de către contracandidatul său din partea AMN, Dnul Brînzilă Sergiu. Ca urmare a acestui incident ea a ajuns la spitalul de urgenţă avînd mai multe leziuni corporale.

Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова” este îngrijorat de faptul că, în ajunul noilor alegeri locale, candidaţii altor partide au un comportament agresiv, folosesc insinuări şi tot felul de metode ilegale, inclusiv maltratarea şi provocarea leziunilor corporale.

Partidul “Moldova Unită — Единая Молдова” face un apel către toţi reprezentanţii clasei politice din Republica Moldova de a se conforma şi conduce în campaniile electorale de legislaţia în vigoare şi de normele etico-morale, şi să spunem un nu hotarît minciunii şi violenţei.

Serviciul de presă al Partidului “Moldova Unită — Единая Молдова”

Alocuţiunea dlui Vladimir Ţurcan cu privire la modificările Codului electoral în cadrul şedinţei Parlamentului Republicii Moldova Declaraţia PMUEM în legătură cu reacţia Guvernului Republicii Moldova la declaraţia comună a preşedinţilor Federaţiei Ruse şi Ucraina privind reglementarea transnistreană