Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPVE

Apel către Asociaţiile obşteşti ale diasporei moldoveneşti

|versiune pentru tipar||
PVE / 17 septembrie 2012
Partidul Verde Ecologist

Stimaţi prieteni!

Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova, membru cu drepturi depline al Partidului Verde European, împreună cu reprezentanţii diasporelor înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova, va petrece o acţiune dedicată Zilei Mondiale a curăţeniei — 23 septembrie 2012, şi anume solubriezare a unei părţi al parcului “La izvor” din sectorul Buiucani.

Vă invităm să vă implicaţi şi Dumneavoastră la această activitate nobilă în localitatea în care vă aflaţi, pentru a demonstra că oamenii originari din Republica Moldova iau atitudine şi sunt gata de implicare în rezolvarea problemelor legate de mediul ambiant din ţara unde se află.

Scopul acţiunii noastre este de a demonstra posibilitatea unităţii tuturor locuitorilo ţării faţă de problemele ce îi vizează absolut pe toţi — indeferent de apartenenţă politică, socială sau etnică.

Vom fi bucuroşi dacă veţi realiza o astfel de acţiune concomitent cu noi la 23 septembrie anul curent la ora 10.00, şi ne veţi remite poze şi alte materiale informative despre cele realizate în acest domeniu pentru ca ultemele să fie mediatizate în Republica moldova prin intermediul partenerului media — www.voceabasarabiei.net.

Scopul nostru nu este evidenţierea unui singur partid politic sau a unei organizţii. Scopul nostru este de a demonstra unitatea tuturor cetăţenilor faţă de problemele comune.

Cu respect,
Preşedintele Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova
Anatol Prohniţchi
Apel către Asociaţiile obşteşti ale minorităţilor naţionale din Republica Moldova Apel al Partidului Verde Ecologist către formaţiunile politice parlamentare şi extraparlamentare