Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPVE

Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova în vizită la colegii din Rusia

|versiune pentru tipar||
PVE / 19 februarie 2013
Partidul Verde Ecologist

La invitaţia colegilor din Russia “Альянс Зелёных — Народная Партия” o delegaţie a Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova în componenţa: preşedintele partidului — Anatolie Prohniţchi, vicepreşedintele partidului — Serghei Albi, liderul tinerilor verzi — Alexandru Donea, au participat la şedinţa mesei rotunde internaţionale (partidele verzi din Russia, Romania, Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Ucraina) cu genericul: “Apărarea drepturilor electorale ale cetăţenilor. Instrumente de monitorizare de lungă durată.” La şedinţă a rostit o alocaţiune şi Anatolie Prohniţchi.

Delegaţia partidului a participat activ şi la Şedinţa congresului II al partidului “Альянс Зелёных — Народная Партия” în cadrul căruia preşedintele partidului — Anatolie Prohniţchi a adresat un mesaj de salut colegilor din Russia, care se află la început de cale în politica verzilor, mesaj care afost întîmpinat cu aplauze de delegaţii congresului.

Tot în cadrul congresului a fost semnat un acord de colaborare în domeniul politicilor verzi dintre cele două partide.

Delegaţia Partidului Verde Ecologist în componenţa deplină, a participat şi la mitingul de protest organizat de colegii din Russia, care s-a desfăşurat pe “Площадь Революции” din centrul Moscovei.

Pe parcursul aflării în vizita oficială, de către membrii delegaţiei, au fost stabilite relaţii cu preşedintii organizaţiilor regionale a verzilor din Russia, cointeresaţi.

În stabilirea relaţiilor bilaterale între organizaţiile teritoriale cu împlimentarea diferitor programe verzi.

Verzii din Republica Moldova în vizită la verzii din România Comunicat de presă al Partidului Verde Ecologist