Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPVE

Partidul Verde Ecologist susţine produsele ecologice

|versiune pentru tipar||
PVE / 5 noiembrie 2014
Partidul Verde Ecologist

Partidul Verde Ecologist susţine consumul de produse ecologice din Republica Moldova. Astfel, în cadrul IarmarEco, Partidul Verde Ecologist a organizat o expoziţie su scop de informare a cetăţenilor despre natura, promovând ecologia şi normele europene ce ţine de ecologizare.

IarmarEco a fost deschis tuturor vizitatorilor. Aceştia au putut să cumpere fructe, legume şi miere, toate ecologice direct de la producători, etc. De asemenea au fost prezenţi diverşi experţi şi voluntari,totodată, s-a putut degusta bucate sănătoase, vegetariene, din produse organice.

Printre expozanţii de la IarmarEco, marea parte au fost ONG-uri, iniţiative şi întreprinderi ecologice sau sociale care activează în domeniul educaţiei, în implementarea proiectelor sociale, acţiuni de promovarea a unui stil de viaţă eco, sănătos şi sustenabil, cu produse şi servicii precum: fructe şi legume organice, restaurante, alimente sănătoase, cosmetice naturiste, surse alternative de energie renovabilă, întreprinderi specializate în dezvoltarea sustenabilă, practici alternative în educaţie şi sănătate holistică.

Misiunea Partidului Verde Ecologist este de a informa publicul asupra diverselor iniţiative, întreprinderi şi oportunităţi ecologice şi sociale. La IarmarEco au fost organizate work-shop-uri şi master-class-uri, iar prin acestea s-a propus să educe publicul asupra acţiunilor pe care le poate întreprinde fiecare, zi de zi pentru a a avea un stil de viaţă mai ecologic şi mai fericit.

Sursa: www.greenparty.md

S-a stins o lumină a înţelepciunii din Moldova Discuţii bilaterale între Partidele Verzi despre situaţia actuală din Moldova