Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă al Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 6 iulie 2002
În ziua de 6 iulie a.c. a avut loc şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Liberal, la care s-au luat în dezbatere chestiuni legate de consolidarea structurilor teritoriale. S-a menţionat că procesul benefic de unificare a componentelor fuzionante ale Partidului Liberal stimulează şi aderarea organizaţiilor altor formaţiuni, în primul rînd ale Partidului Forţelor Democratice.

La şedinţa Consiliului Naţional al PL au fost adoptate mai multe Regulamente, dintre care unul de o importanţă strategică pentru funcţionarea formaţiunii — cu privire la alegerea preşedintelui PL prin scrutin general de partid. S-a stabilit votarea, în ziua de 27 octombrie a.c., a candidaturilor pentru funcţia supremă în partid şi desfăşurarea, în ziua de 3 noiembrie a.c., a Congresului al V-lea, extraordinar, al Partidului Liberal, la care va fi validat viitorul preşedinte al PL şi Programul de activitate a partidului pe durata unui ciclu electoral.

Prin votul majorităţii membrii Consiliului Naţional al PL, în bază de alternativă, a fost votată sigla formaţiunii — Cheia. Sloganul Partidului Liberal va fi “Mai aproape de oameni!”

Consiliul Naţional al PL a adoptat Declaraţia cu privire la situaţia social-politică din Republica Moldova şi la sarcinile Partidului Liberal privind contracararea ofensivei comuniste asupra democraţiei şi reformelor. Declaraţia este dată publicităţii.

Declaraţia Consiliului Naţional al Partidului Liberal cu privire la situaţia social-politică din Republica Moldova şi la sarcinile Partidului Liberal privind contracararea ofensivei comuniste asupra democraţiei şi reformelor Declaraţia Partidului Liberal cu privire la intenţiile de federalizare a Republicii Moldova