Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă al Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 26 martie 2007
Partidul LiberalOrganizaţia de Tineret a Partidului Liberal în colaborare cu biblioteca publică “Onisifor Ghibu” din mun.Chişinău va organiza pe data de 27 martie 2007, în legătură cu aniversarea a 89 de ani de la Unirea Basarabiei cu România la 1918, o serie de manifestaţii, printre care: Simpozionul se va fi desfăşurat în incinta bibliotecii “Onisfor Ghibu”, din mun. Chişinău, cu începere de la ora 15:00. La acelaşi eveniment vor fi înmânate premii câştigătorilor concursului de eseuri şi poezii patriotice.

Prin aceste acţiuni, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal îşi propune să atragă atenţie tineretului despre faptul că actuala guvernare ascunde, intenţionat, adevăruri istorice cu scopul de a distruge identitatea naţională a românilor moldoveni. Pentru a lupta contra acestor nedreptăţi istorice, noi tineretul trebuie să conştientizăm importanţa actului Unirii Basarabiei cu România în ideea de a păstra veşnic aprinsă flacăra conştiinţei naţionale a românilor moldoveni.

Serviciul de presă al PL
Declaraţie cu privire la acordarea cetăţeniei române cetăţenilor Republicii Moldova, nu în baza cererii solicitantului, ci prin Lege Declaraţie privind restabilirea monumentului înălţat în grădina Catedralei în memoria eroilor naţionali: Simion Murafa, Alexei Mateevici şi Andrei Hodorogea