Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul liberal la Târgul Organizaţiilor de Tineret a Partidelor Politice

|versiune pentru tipar||
PL / 15 mai 2008
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a participat la 15 mai la un Târg Politic organizat de National Democratic Institute — Moldova. Locul desfăşurării a fost incinta blocului trei a Universităţii Tehnice din Republica Moldova. Studenţii de la UTM au avut ocazia să se intereseze despre activitatea principalelor partide din spectrul politic moldovenesc şi chiar să se înscrie în partidul preferat.

În cadrul târgului s-a desfăşurat o competiţie între organizaţiile partidelor politice la capitolul numărului de oameni cooptaţi. Organizaţia de Tineret a Paritudului Liberal a înregistrat 50 de persoane interesate de Partidul Liberal, plasându-se printre primele trei rezultate.

Pe lângă Organizaţia de Tineret a Paritudului Liberal au participat organizaţiile de tineret a Partidului Social Democrat, Partidului Comuniştilor, Partidului Democrat, Partidului Naţional Liberal, Partidului Liberal Democrat din Moldova, Partidului Popular Creştin Democrat şi Alianţa Moldova Noastră.

Târgul Organizaţiilor de Tineret a Partidelor Politice este la a treia ediţie. Anterior, această activitate s-a desfăşurat la Universitatea de Stat şi Universitatea Liberă Internaţională. Scopul târgului este de a face cunoscute tinerilor formaţiunile politice existente în Republica Moldova, precum şi dezvoltarea organizaţiilor de tineret a partidelor.

Sursa: www.pl.md

Vizita Partidului Liberal la Bruxelles Partidul Liberal se consolidează prin înfiinţarea de noi organizaţii teritoriale