Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii Liberali au desfăşurat campania “De la uşă la uşă” la Nisporeni

|versiune pentru tipar||
PL / 21 octombrie 2008
Partidul Liberal

Duminică, 19 octombrie curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) a desfăşurat campania “De la uşă la uşă” în raionul Nisporeni. La acţiune au participat 75 de tineri de la OTPL.

În cadrul campaniei tinerii liberali au intervievat 774 persoane. Interviurile au evidenţiat că din acest număr total, 493 persoane nu sunt decise pentru cine vor vota la următoarele alegeri parlamentare, iar 195 de persoane au declarat că au o opţiune de vot. Întrebate pentru care formaţiune politică optează pentru alegerile parlamentare din 2009, din 195 de persoane intervievate 82 s-au pronunţat pentru PL.

Cercetarea sociologică a relevat, de asemenea, că 549 persoane sunt informate despre activitatea PL, iar 560 doresc să se informeze mai mult.

În perioada următoare se preconizează desfăşurarea campaniei “De la uşă la uşă” în Ungheni, Edineţ şi Leova.

Campania “De la uşă la uşă” este organizată de OTPL în colaborare cu Institutul Naţional Democratic (NDI) şi îşi propune identificarea problemelor locale majore, precum şi determinarea segmentului de populaţie indecisă în privinţa scrutinului electoral din 2009.

Departamentul de Comunicare al PL
Liderii PL din teritoriu au participat la Atelierul naţional “Planificarea strategică pentru alegerile parlamentare din 2009” Apel al Partidului Liberal către Parlamentul European, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Ambasadele străine şi organizaţiile internaţionale acreditate în Republica Moldova