Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Constituirea organizaţiilor de tineret ale PL în municipiul Chişinău

|versiune pentru tipar||
PL / 19 decembrie 2008
Partidul Liberal

În perioada 12–18 decembrie, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat conferinţe de constituire a organizaţiilor de tineret pentru sectoarele Buiucani, Centru şi Râşcani ale municipiului Chişinău.

Tinerii prezenţi la conferinţe au ales în calitate de preşedinţi ai acestor organizaţii de tineret pe Eugenia Clapatiuc — sectorul Buiucani, Andrei Caragea — sectorul Centru şi Sergiu Stratu — sectorul Râşcani.

La eveniment au participat preşedinţii organizaţiilor locale ale PL din municipiul Chişinău: Ana Vasilache, preşedinta organizaţiei locale a PL din sectorul Buiucani, Mihai Cârlig, preşedintele organizaţiei locale a PL din sectorul Râşcani, Vasile Panfil, preşedintele organizaţiei locale a PL din sectorul Centru.

La conferinţa de constituire a organizaţiei de tineret pentru sectorul Râşcani a participat vicepreşedintele PL, Primarul General de Chişinău, Dorin Chirtoacă. Edilul capitalei a trecut în revistă situaţia social-politică din Chişinău şi republică, îndemnând structurile OTPL să se mobilizeze şi să-şi eficientizeze activitatea în perspectiva alegerilor parlamentare din 2009, pentru a contribui în comun la victoria PL şi realizarea Schimbării autentice.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Preşedintele OTPL a participat la Training-ul pentru tinerii politicieni din Moldova de la Budapesta Filiala Cahul a PL a pichetat Primăria oraşului Cahul