Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Constituirea OTPL în raionul Ocniţa

|versiune pentru tipar||
PL / 12 ianuarie 2009
Partidul Liberal

Vineri, 9 ianuarie 2009, a avut loc conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din raionul Ocniţa. La eveniment au participat vicepreşedintele OTPL, Ion Ciobanu, liderul OTPL de la Universitatea de Stat Ion Bargan, şeful departamentului organizatoric, membrul Biroului Permanent Ion Apostol, preşedintele organizaţiei teritoriale a PL din raionul Ocniţa Arcadie Călăraşi, preşedintele organizaţiei teritoriale a PL din raionul Edineţ, Vasile Pleşcan, vicepreşedintele organizaţiei teritoriale a PL din raionul Donduşeni, Mircea Stoica, reprezentanţi ai Tineretului Liberal din raioanele Edineţ şi Donduşeni, delegaţi din localităţile raionului Ocniţa.

Vicepreşedintele OTPL Ion Ciobanu a trecut în revistă cele mai importante acţiuni organizate de Tinerii Liberali, axate pe realizarea principalelor obiective politice ale PL. Ion Ciobanu a menţionat că Schimbarea în societate se poate realiza doar atunci când în procesul respectiv se implică şi se afirmă tinerii, iar PL a demonstrat că promovează tinerii, exemplu fiind Dorin Chirtoacă, Primarul General al municipiului Chişinău, dar şi el în propria persoană, care la vârsta de 23 de ani a devenit consilier municipal în CMC din partea PL.

Arcadie Călăraşi şi-a exprimat convingerea că Schimbarea se va realiza şi cu ajutorul tinerilor care pot şi vor să adere la obiectivele politice ale PL. Domnişoara Violina Şumschi, delegat la conferinţă, a declarat de la tribună: “PL a demonstrat că poate fi schimbată nu doar atitudinea faţă de tineret, dar şi că însuşi tineretul poate schimba lucrurile în bine şi noi venim să facem această Schimbare”.

În calitate de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din raionul Ocniţa a fost ales Anatol Blîndu, iar de vicepreşedinţi — Ana Chiriţă, Nicu Pogurschi şi Violina Şumschi.

Departamentul de Comunicare al PL
Partidul Liberal condamnă agresivitatea şi limbajul insultător al Poliţiei Declaraţia PL privind iresponsabilitatea şi ineficienţa guvernării comuniste în gestionarea crizelor