Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Dorin Chirtoacă cere posturilor TV dreptul la replică

|versiune pentru tipar||
PL / 3 iulie 2009
Partidul Liberal

Partidul Liberal a lansat filmul documentar “Adevărul despre 7 aprilie”, care prezintă un sumar al evenimentelor de la 7 aprilie 2009, cu precizarea cine sunt adevăraţii vinovaţi şi prezentând victimele terorii de acum 3 luni. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Dorin Chirtoacă, vicepreşedintele Partidului Liberal, a solicitat posturilor de televiziune care au difuzat materiale video care n-au legătura cu realitatea şi care în mod intenţionat au denigrat opoziţia, în special este vorba de filmul “Atac asupra Moldovei”, să acorde Partidului Liberal dreptul la replică şi să difuzeze documentarul realizat. “Cetăţenii trebuie să cunoască adevărul, iar potrivit deontologiei, jurnaliştii sunt cei care sunt obligaţi să reflecte obiectiv şi echidistant situaţia. Mă refer aici în special la cei de la Moldova 1, NIT, N4, Antena C”, a mai spus Chirtoacă.

Acest film este încă o probă pentru cazurile de tortură, tratament degradant şi omor, săvârşite de guvernarea comunistă.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu: “Averea deportaţilor a ajuns în mâinile comuniştilor” Expoziţie dedicată victimelor represiunilor comuniste