Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Grigore Vieru: “Şi din mormânt voi spune Adevărul”

|versiune pentru tipar||
PL / 18 ianuarie 2010
Partidul Liberal

Astăzi se împlineşte un an de cînd a plecat dintre noi Marele Poet Român Grigore Vieru. Cu această ocazie tinerii liberali împreună cu demnatarii de stat, Mihai Ghimpu preşedintele Interimar al ţării, deputaţi şi miniştri vor pleca la mormântul acestuia pentru a ţine un minut de reculegere în amintirea poetului.

La orele 10.00 toţi cei care l-au cunoscut pe Grigore Vieru copii, bătrini, profesori şi politicieni vor depune flori la Cimitirul Armenesc, acolo unde se odihneşte poetul român.

În amintirea poetului se preconizează ca una dintre străzile principale ale municipiului Chişinău va purta numele lui Grigore Vieru.

Deasemenea, un bust al poetului-academician Grigore Vieru ar putea fi instalat pe Aleea Clasicilor din centrul capitalei pînă la 14 februarie curent, ziua în care regretatul maestru ar fi împlinit 75 de ani,

Reamintim că Grigore Vieru a murit la 18 ianuarie 2009 în urma unui accident de maşină.

Poetul va rămâne mereu viu în amintirea noastră!

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Sediul Partidului Liberal este vandalizat a treia oară în decurs de un an Ion Negrei: O consecinţă a fostului regim pentru societate este şi faptul că o parte se identifică moldoveni, alta-români