Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal pregăteşte un program special de Dragobete

|versiune pentru tipar||
PL / 23 februarie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal anunţă desfăşurarea la 24 februarie 2010 a unui program special de Ziua Îndrăgostiţilor — Dragobetele.

Tinerii îndrăgostiţi sunt aşteptaţi în Scuarul Arcului de Triumf din centrul Chişinăului începând cu ora 12.00 pentru a sărbători Dragobetele. Tinerii vor avea posibilitatea să facă declaraţii de dragoste în public la Microfonul Liber, să se fotografieze în Leagănul Iubirii şi să primească gratuit fotografia.

De la ora 15.00, filiala Tineretului Liberal din sectorul Râşcani din mun. Chişinău va organiza un concurs TVC între patru licee din capitală cu genericul “Dragobetele sărută fetele!”. Evenimentul va avea loc în sala de festivităţi a Preturii sectorului Râşcani din str. Kiev 3.

În colaborare cu Centrul de cultură “Ginta Latină”, Tineretul Liberal va desfăşura începând cu ora 17.00 un program cultural dedicat Zilei Dragobetelui, în care tinerii vor viziona piesa de teatru “Căderea Zeilor” de Tudor Ţărnă.

Programul dedicat Zilei Îndrăgostiţilor — Dragobetele se va încheia la ora 20.00 cu lansarea în aer a Felinarelor Iubirii.

Dragobetele este o sărbătoare românească a îndrăgostiţilor, moştenită de la daci. Conform tradiţiei populare se marchează la 24 februarie ca sărbătoare a tinereţii şi a dragostei. Alături de Mărţişor şi alte sărbători tradiţionale româneşti, Dragobetele defineşte între popoarele lumii, specificul spiritual al românilor.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal condamnă declaraţiile lui Ion Muruianu Tineretul Liberal a lansat Academia liberală