Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal din mun. Chişinău lansează Campania Ecologică “Un oraş curat ca în Europa”

|versiune pentru tipar||
PL / 19 martie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal anunţă desfăşurarea la 20 martie 2010 a unei ample Campanii Ecologice în mun. Chişinău. Între orele 10.00 şi 13.00, tinerii liberali în colaborare cu Regia Spaţii Verzi a Primăriei mun. Chişinău vor desfăşura acţiuni de salubritate în cele cinci sectoare ale capitalei şi în suburbii.

Tineretul Liberal din sectorul Centru va desfăşura lucări de curăţare a parcului de pe str. Drumul Viilor 99. Organizaţia de Tineret din sectorul Botanica se va ocupa de îngrijirea spaţiului verde din str. Nicolae Titulescu 36. La Buiucani, tinerii vor salubriza Grădina publică “Alunelul”, în timp ce în sectorul Ciocana se va lucra pe porţiunea dintre străzile Igor Vieru, Mihail Sadoveanu şi Petru Zadnipru. Tinerii liberali din sectorul Râşcani al capitalei vor desfăşura acţiuni de salubritate pe albia râului Bâc.

De asemenea, tinerii liberali vor avea acţiuni de salubrizare în suburbiile mun. Chişinău după cum urmează:

O acţiune ingenioasă din cadrul campaniei ecologice o reprezintă ştergerea prafului şi spălarea semafoarelor. Acţiunea este organizată de membrii Organizaţiei Studenţilor de la Colegii din cadrulTineretului Liberal şi se va desfăşura pe perimetrul Bl. Ştefan celMare şi Sfânt între intersecţia cu str. A. Puşkin până la magazinul Unic.

Alături de tinerii lierali la Campania Ecologică vor participa şi consilierii Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chişinău.

Campania ecologică “Un oraş curat ca în Europa” demarată de Organizaţiade Tineret a Partidului Liberal reprezintă un sprijin adus echipei din Administraţia Publică Locală şi are drept scop promovarea culturii ecologice în rândul tinerilor şi încurajarea acestora de a participa la acţiuni de îngrijire şi amenajare a spaţiilor verzi.

Tineretul Liberal face apel către tineri să se alăture acţiunii civiceşi îndeamnă cetăţenii să păstreze curăţenia în locurile publice pentrua îmbunătăţi situaţia mediului înconjurător.

Campania ecologică “Un oraş curat ca în Europa”, vine ca o continuitatea campaniei “Salvează oraşul de gunoi”, desfăşurată de cătreOrganizaţia de Tineret a PL în toamna anului 2007, precum şi a campaniei “Un oraş curat pentru fiecare”, desfăşurată în toamna anului 2009.

Departamentul de Comunicare al OTPL
Sursa: www.pl.md

Duminică s-a încheiat prima ediţie a Şcolii Liberale Şcoala Tânărului Formator din cadrul Academiei Liberale îşi continuă activitatea