Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal a lansat expoziţia de fotografii “7 aprilie — Ziua Libertăţii”

|versiune pentru tipar||
PL / 3 aprilie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a lansat astăzi, 3 aprilie 2010, o expoziţie de fotografii cu genericul “7 aprilie — Ziua Libertăţii” în scaurul Monumentului Ştefan cel Mare şi Sfânt din mun. Chişinău. Expoziţia de fotografii conţine 21 de imagini a cinci fotografi şi va putea fi vizionată până la 11 aprilie.

Fotografiile expuse prezintă Ziua de 7 aprilie prin prisma dezideratului de libertate exprimat de tinerii ce au participat la manifestaţiile din centrul capitalei.

La lansarea expoziţiei au participat autori ai fotografiilor care au relatat cum au văzut evenimentele din 7 aprilie prin obiectivul aparatului de fotografiat. Sergiu Ţurcanu, autor a mai multe imagini expuse, a menţionat că a fotografiat tineri care exprimau dorinţa de libertate. “Apreciez mult lansarea acestei expoziţii, prin intermediul căreia vizitatorii pot vedea emoţiile tinerilor ce au participat la acele evenimente” consideră Ţurcanu.

Sergiu Boghean, preşedintele Tineretului Liberal, precizează că lansarea acestei expoziţii de fotografii vine să sprijine iniţiativa de oficializare a zilei de 7 aprilie drept Zi a Libertăţii. “Această expoziţie de fotografii este dedicată tuturor tinerilor care au manifestat paşnic pentru libertate şi democraţie la protestele din Aprilie 2009”.

Tineretul Liberal invită toţi doritorii să viziteze expoziţia de fotografii şi să susţină iniţiativa de a oficializa ziua de 7 aprilie.

Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal Vă doreşte Paşte Fericit! Tineretul Liberal transmite condoleanţe poporului polonez