Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Partidul Liberal transmite condoleanţe familiei Ghimpu

|versiune pentru tipar||
PL / 27 iulie 2010
Partidul Liberal

Echipa Partidului Liberal transmite sincere condoleanţe familiei Ghimpu cu trecerea în nefiinţă a poetului Simion Ghimpu.

Suntem profund îndureraţi de trecerea în lumea celor drepţi a regretatului poet SIMION GHIMPU,

Cuvintele nu vor reuşi să exprime durerea acestei pierderi deoarece L-am cunoscut, L-am admirat, SIMION GHIMPU va rămâne veşnic viu în amintirea noastră.

Sincere condoleanţe şi Dumnezeu să Îl odinească în pace…

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Fracţiunea PL din Parlament transmite condoleanţe familiei GHIMPU

Fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal exprimă profunde condoleanţe Preşedintelui Parlamentului Mihai Ghimpu, Preşedinte interimar al Republicii Moldova, în legătură cu trecerea în nefiinţă a fratelui său Simion.

În mesaj se spune:

“În aceste clipe de profundă îndurerare, pricinuite de plecarea la cele veşnice, după o lungă şi grea suferinţă, a fratelui său Simion Ghimpu, colegii deputaţi din fracţiunea Partidului Liberal sunt alături de familia îndoliată şi de fratele nostru Mihai Ghimpu, preşedintele Parlamentului şi Preşedintele interimar al Republicii Moldova.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest mare suflet care a fost poetul Simion Ghimpu şi care a ars ca o lumânare de dragostea Ţării sale!”

Fracţiunea Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova

Alături de familia Ghimpu

Filiala Teritorială din Teleneşti a Pardidului Liberal exprimă profunde condolianţe Preşedintelui Parlamentului Mihai Ghimpu, Preşedinte interimar al Republicii Moldova şi Preşedinte a Partidului Liberal în legătură cu trecerea în nefiinţă a fratelui SEMION GHIMPU.

Suntem alături de onorabila familie GHIMPU în aceste moment e triste.

Dumnezeu sa-l odihneasca in lumea celor drepti!

Valerian Bejan
Preşedintele Filialei Teritoriale a Partidului Liberal din Teleneşti

Sursa: www.pl.md

Gheorghe Ghimpu astăzi ar fi împlinit 73 de ani Comunicat de presă al PL cu privire la adevăratele semnificaţii ale zilei de 2 august 1940