Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Scrisoare de mulţumire adresată conducerii Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 10 octombrie 2010
Partidul Liberal

În satul Burlăneşti din raionul Edineţ a fost schimbat acoperişul Grădiniţei — creşă “Albinuţa” datorită sprijinul financiar acordat directoarei Daria Ţopală din partea Partidului Liberal.

Pe această cale colectivul şi părinţii au adresat o scrisoare de mulţumire către preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Stimate Mihai GHIMPU
Preşedinte al Partidului Liberal

Locuitorii satului Burlăneşti, Primăria din localitate, colectivul grădiniţei-creşă “Albinuţa” cei 70 de copii care frecventează grădiniţa cât şi părinţii acestora Vă aduc sincere mulţumiri pentru ajutorul financiar acordat, bani care au fost cheltuiţi pentru schimbarea acoperişului grădiniţei de copii.

În urma acestor lucrări grădiniţa noastră a căpătat o suflare iar satul nostru are o instituţie frumoasă, unde copii vin cu plăcere iar părinţii văd real sprijinul acordat.

Cu sincere sentimente de gratitudine pentru munca Dumneavoastră, Vă urăm multă sănătate, succese în munca deloc uşoară pe care o depuneţi, pentru grija de care da-ţi dovadă faţă de generaţia tânără şi pentru prosperarea ţării noastre — Republica Moldova.

În numele tuturor semnează

Daria Topală
Directoarea grădiniţei de copii “Albinuţa”

Sursa: www.pl.md

Discursul Anei Guţu rostit în cadrul sesiunii de toamnă APCE Declaraţia Tineretului Liberal privind suspendarea site-ului Torrentsmd.com