Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Străşeni s-a încheiat sezonul sportiv 2010

|versiune pentru tipar||
PL / 5 noiembrie 2010
Partidul Liberal

Peste 400 de sportivi şi amatori ai sportului din raionul Străşeni au făcut bilanţul sezonului sportiv 2010. În cadrul unei ample manifestări consacrate încheierii sezonului sportiv, organizată duminică, 24 octombrie a.c., de către Filiala Străşeni a Partidului Liberal din Moldova, pentru ultima dată în acest an amatorii sportului din raionul Străşeni şi-au încercat forţele în diferite probe sportive, precum minifotbal, baschet, volei, tenis de masă, trântă moldovenească, şah şi dame. De asemenea, spectatorii au avut ocazia să urmărească un spectacol extraordinar de arte marţiale, prezentat de membrii Asociaţiei “Avangarda” şi ai Federaţiei Naţionale “Voievod”.

La turneul de minifotbal, organizat pe terenul artificial din Străşeni, s-au înscris 8 echipe. Echipei învingătoare i-a fost decernat un premiu bănesc în valoare de 600 lei, iar premiantele locului II şi III câte 500 şi, respectiv, 300 lei. La volei, precum şi la baschet, în competiţie s-au înscris câte 3 echipe la feminin şi masculin. Jocul de şah şi dame, desfăşurat în Casa de Cultură din Străşeni, i-a prins în concurs pe 9 şi, respectiv, 11 participanţi.

Un interes deosebit în rândul amatorilor de sport din raion a trezit trânta moldovenească, organizată la cele trei categorii de vârstă: berbec (persoane ce au trecut de 18 ani), iepure (tineri cu vârsta între 13–17 ani) şi cucoş (copii cu vârsta cuprinsă între 10–13 ani). La fel, şi competiţia la tenis de masă, care s-a desfăşurat în incinta Liceului “Mihai Eminescu”.

În final, deţinătorii primelor trei locuri la toate probele sportive au fost premiaţi. De menţionat că toate cheltuielile legate de organizarea Zilei consacrate încheierii sezonului sportiv au fost suportate de Filiala Străşeni a Partidului Liberal din Moldova.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

OTPL va ieşi duminică cu lumânări şi flori în PMAN Tinerii liberali sunt îndureraţi de moartea poetului Adrian Păunescu