Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Cu flori şi lumânări, Tineretul Liberal a marcat Ziua Internaţională a Victimelor Comunismului

|versiune pentru tipar||
PL / 8 noiembrie 2010
Partidul Liberal

Duminică, 7 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, Tineretul Liberal a marcat Ziua Internaţională a Victimelor Comunismului. La acţiunea de comemorare au participat peste o sută de membri ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal, alături de care a fost şi prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, primar general al municipiului Chişinău.

Victimele regimului totalitar sovietic au fost comemorate prin depunerea florilor şi aprinderea lumânărilor la Piatra Comemorativă în Memoria Vicimelor regimului sovietic de ocupaţie din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Prin acţiunea lor, tinerii liberali au adus un omagiu celor care au suferit, indiferent de naţionalitate, de pe urma terorii sovietice.

Tineretul Liberal consideră că adevărul istoric are şansa să devină în R. Moldova numitorul comun în jurul căruia ne putem uni cu toţii pentru a ne integra plenar şi demn în Uniunea Europeană.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Mihai Ghimpu a depus flori în memoria victimelor regimului totalitar communist Ministerul Justiţiei a atestat modificarea denumirii oficiale a PL — “Partidul Liberal”