Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Şedinţa Consiliului Central al Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 24 ianuarie 2011
Partidul Liberal

Sâmbătă, 22 ianuarie, la Chişinău a avut loc şedinţa Consiliului Central al Partidului Liberal, la care au participat peste o sută de membri ai Consiliului din filialele teritoriale ale partidului şi din municipiul Chişinău.

Consiliul a luat în dezbatere situaţia politică internă din republică în perioada de după alegerile parlamentare din 28 noiembrie, procesul de formare a Alianţei pentru Integrarea Europeană, participarea, contribuţia şi domeniile de responsabilitate ce au revenit PL în cadrul acestui proces şi în actul de guvernare ca atare, gradul de pregătire a filialelor teritoriale ale PL pentru alegerile locale din acest an.

Preşedintele PL Mihai Ghimpu a făcut o amplă trecere în revistă a principalelor probleme cu care s-a confruntat partidul în perioada menţionată, cu accent pe contribuţia deosebită pe care a avut-o PL la constituirea AIE 2, şi a punctat agenda politică şi priorităţile PL pentru lunile următoare, atât la nivel parlamentar şi guvernamental, cât şi în ceea ce priveşte activitatea filialelor teritoriale ale partidului.

Preşedinţii filialelor teritoriale au conferit despre pregătirile ce se fac pentru alegerile locale, inclusiv despre procesul de selectare şi promovare a candidaţilor pentru funcţiile de primari şi de consilieri locali, raionali şi municipali.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Tineretul Liberal felicită românii cu ocazia celor 152 de ani de la Unirea Principatelor Române Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Misiunea FMI