Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Corina Fusu va participa la o Conferinţă Internaţională privind opunerea discriminării de gen

|versiune pentru tipar||
PL / 11 martie 2011
Partidul Liberal

La 12 martie curent, vicepreşedintele Partidului Liberal, Corina Fusu şi preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale va participa la Conferinţa Internaţională cu tema “Algoritmi pentru a se opune discriminarea de gen: Experienţa internaţională” care se va desfăşura la Moscova, Rusia.

În cadrul acestui eveniment participă membrii European Liberal Democrat and Reform Party (ELDR) din care face parte şi Partidul Liberal, reprezentanţii UNESCO, organizaţii non-profit, inclusiv organizaţii internaţionale, fundaţiile politice, activişti din cadrul organizaţiilor publice care luptă împotriva diferitelor forme de discriminare precum şi jurnalişti străini.

Scopul acestei conferinţe este de a discuta despre practicile internaţionale de a se opune discriminării de gen şi de fezabilitatea pentru Rusia şi informarea activiştilor societăţii civile cu privire la posibilităţile şi formele de combatere a discriminării de gen.

La eveniment vor ţine discursuri reprezentenţii ELDR, liderii YABLACO precum şi cei ai Consiliului de consolidare a mişcării de femei din Rusia.

În conformitate cu agenda conferinţei Corina Fusu va ţine un discurs de 3 minute la acest subiect.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Un 8 Martie fericit! Pentru o capitală curată!