Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mesaj de felicitare din partea CSL adresat cadrelor didactice din învăţământul superior cu ocazia Zilei Profesorului

|versiune pentru tipar||
PL / 4 octombrie 2011
Partidul Liberal

Clubul Studenţilor Liberali felicită cadrele didactice din învăţământul superior din Republica Moldova cu ocazia Zilei Profesorului, dorindu-le multă sănătate, fericire în viaţa personală şi succes în activitatea profesională.

Studenţii liberali apreciază efortul Dvs. la pregătirea specialiştilor din cele mai diverse domenii de activitate. Considerăm munca Dvs. de zi cu zi ca fiind deosebit de importantă şi chiar determinantă pentru viitorul Republicii Moldova deoarece de calitatea medicilor, inginerilor, pedagogilor, economiştilor, juriştilor ş.a.m.d. depinde evoluţia poporului Republicii Moldova.

Ziua Profesorului se marchează în Republica Moldova din 1965. Până în 1994 aceasta era în prima duminică din octombrie. Din 1994 este pe 5 octombrie pentru a coincide cu sărbătoarea mondială a profesorului (stabilită în 1994 de UNESCO).

Clubul Studenţilor Liberali este o structură politică de tineret constituită în cadrul Tineretului Liberal, din care fac parte circa 500 de studenţi din majoritatea instituţiilor de învăţământ superior din Republica Moldova. Scopurile CSL sunt promovarea valorilor liberale în mediul studenţesc, implicarea studenţilor în politică şi crearea unei comunităţi studenţeşti unite.

Sursa: www.pl.md

Conducerea PL la întrevederea cu Stefan Fule, comisar european: Europenizarea constituţiei — soluţia pentru depăşirea crizei politice Mesaje de apreciere de la Bruxelles: Liberalii europeni susţin integrarea europeană a Republicii Moldova