Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Totalizarea semnăturilor în susţinerea acordării acesului liber studenţilor locatari în cămine 24/24

|versiune pentru tipar||
PL / 28 noiembrie 2011
Partidul Liberal

Clubul Studenţilor Liberali invită reprezentanţii mass-media la Conferinţa de presă a CSL privind totalizarea semnăturilor în susţinerea acordării acesului liber studenţilor locatari în cămine la orice oră.

Conferinţa va avea loc marţi, 29 noiembrie 2011, ora 13.30 în faţa sediului central al Universităţii Tehnice a Moldovei, bd. Ştefan cel Mare 168 (intersecţie cu str. Mitropolitului Petru Movilă).

La conferinţă, studenţii liberali vor anunţa despre cazurile de împiedicare a desfăşurării campaniei de colectare a semnăturilor la unele universităţi, vor informa mass-media despre cazurile în care în ultimii ani mai mulţi studenţi şi-au afectat sănătatea sau au decedat încercând să intre sau să iasă din cămin şi vor înainta cereri anexate cu semnături rectoratelor universităţilor care dispun de cămine, precum şi Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova.

La conferinţă vor participa studenţi de la Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea de Stat “Alecu Russo” din mun. Bălţi, Universitatea de Stat “Bogdan P. Hajdeu” din or. Cahul, Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”, Institutul de Relaţii Internaţionale din Moldova ş.a.

Departamentul Comunicare al Clubului Studenţilor Liberali
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă vor participa la Congresul anual al Partidului European Liberal Democrat şi Reformist (ELDR) Comunicarea deputatului Ion HADÂRCĂ, Preşedintele Fracţiunii parlamentare a PL, prezentată la reuniunea a 14-a a Comitetului de Cooperare Parlamentară UE-RM, 25 noiembrie 2011