Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Colindăm iarna, cu colinde româneşti

|versiune pentru tipar||
PL / 28 decembrie 2012
Partidul Liberal

Şi astăzi sediul PL a răsunat de colinde şi urături. Cetele de colindători şi urători trec zilnic pragul PL pentru a-i ura de sănătate pe reprezentanţii Partidului Liberal.

Membrii Clubului Liceenilor Liberali au pregătit un program artistic special, pregătind şi o urătură, compusă de ei, în care prezintă realizările echipei de minişti şi deputaţi ai Partidului Liberal.

Tinerii liberali nu au uitat nici de jocul Ursului.

Neîntrecuţii maeştri Vasile Iovu şi Alexandru Cazacu, împreună cu juristul Tudor Cernencu, au venit să-i colinde pe membrii PL şi să le ureze un an nou plin de realizări şi bogat în schimbări în bine.

Şi copiii din satul Bravicea, raionul Călăraşi au pregătit un program de colinde şi cântece pentru reprezentanţii PL. Îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun, micii colindători au creat o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Talentata Ana Bragari din satul Pârjolteni, raionul Călăraşi i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu vocea sa neobişnuit de frumoasă, interpretând câteva colinde tradiţionale româneşti. Mihai Ghimpu, impresionat de talentul său, dar şi de condiţiile în care locuieşte, i-a promis sprijin pentru valorificarea deplină a potenţialului său.

Tradiţional, Mihai Ghimpu i-a răsplătit pe colindători cu dulciuri, colaci şi bani, mulţumindu-le pentru faptul că nu uită tradiţiile strămoşeşti.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Atmosferă de sărbătoare: Tripleţii familiei Buzduganu l-au colindat pe Mihai Ghimpu Daruri de sărbători pentru scriitorul Petru Cărare din partea Preşedintelui PL Mihai Ghimpu