Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Republicană a III-a a Clubului Studenţilor Liberali

|versiune pentru tipar||
PL / 1 martie 2013
Partidul Liberal

Conferinţa Republicană a III-a a Clubului Studenţilor Liberali (CSL) va avea loc la 3 martie 2013, cu începere de la ora 11.00, în încinta Centrului de Cultură “Ginta Latină”, str. Sfatul Ţării 18, mun. Chişinău.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute şi adoptate rezoluţii privind necesitatea păstrării Alianţei pentru Integrare Europeană, necesitatea susţinerii tinerilor specialişti din domeniul medical, introducerea limbii străine pentru întreaga perioadă de licenţă a învăţământului superior ş.a.

La Conferinţa Studenţilor Liberali vor participa peste 300 de studenţi de la universităţi de stat şi private din Chişinău, Cahul şi Bălţi.

La eveniment va participa Preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu.

Clubul Studenţilor Liberali este o structură politică de tineret constituită în cadrul Tineretului Liberal. Scopurile CSL sunt promovarea valorilor liberale în mediul studenţesc, susţinerea intereselor studenţilor, implicarea studenţilor în politică, crearea unei comunităţi studenţeşti dinamice şi unite.

Departamentul Comunicare al CSL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu: Nu mor caii când vor “stăpânii” Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Ministrul de Externe al Republicii Lituania Linas Linkevicius