Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Şedinţa lărgită a Clubului Liberal Strasbourg

|versiune pentru tipar||
PL / 11 martie 2013
Partidul Liberal

Vineri, 8 martie 2013, la Strasbourg a avut loc şedinţă lărgită a Clubului Liberal Strasbourg, la care au participat şi reprezentanţi ai Clubului Liberal Franţa şi ai Clubului Liberal Villeneuve Saint-Georges.

În discursul său introductiv, dl Gheorghe Bobeică, preşedintele Clubului Liberal Strasbourg, a relatat persoanelor prezente despre activităţile recente ale organizaţiei, şi a prezentat planurile pentru viitorul apropiat.

În continuare, dl Dorin Duşciac, preşedinte al Clubului Liberal Franţa, a făcut o scurtă retrospectivă referitor la crearea, începînd cu 2010, a CL Franţa, şi a prezentat colegilor modul de funcţionare şi activităţile curente ale organizaţiei. În încheierea discursului său, dl Duşciac s-a referit la situaţia politică actuală foarte dificilă din Republica Moldova, subliniind faptul că Partidul Liberal a adoptat de la bun început o poziţie justă, cerând plecarea imediată din viaţă politică a tuturor persoanelor compromise şi implicate în diverse scheme frauduloase din economie şi din sfera justiţiei.

În încheierea şedinţei, dl Gheorghe Bobeică a prezentat audienţei un demers parvenit din partea Asociaţiei Neo-Dacii din Strasbourg, referitor la organizarea unui Marş al Unirii, în data de 24 martie 2013. Preşedintele Clubului Liberal Strasbourg a subliniat faptul că prin această acţiune, românii din Alsacia, indiferent de originea lor, îşi vor demonstra ataşamentul lor faţă de idealul unităţii naţionale. Prin votul unanim al celor prezenţi, a fost adoptată decizia ca Clubul Liberal Strasbourg să sprijine această iniţiativă şi să participe activ la manifestarea programată pentru data de 24 martie 2013.

Clubul Liberal Strasbourg, Clubul Liberal Franţa, Clubul Liberal Villeneuve Saint-Georges
Sursa: www.pl.md

Femeile în politică: Reprezentanta Organizaţiei Femeilor Liberale a participat la Washington la o Conferinţă Internaţională Deputaţii PL propun scutirea de impozite a veniturilor obţinute din proiecte internaţionale de cercetare