Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu susţine tinerii sportivi ai CSL

|versiune pentru tipar||
PL / 22 martie 2013
Partidul Liberal

Astăzi, 22 martie, la complexul Sportiv UTM, a fost organizat Campionatul de Volei a Cluburilor Studenţilor Liberali, eveniment la care au participat circa 40 de tineri dornici de a promova un mod activ şi sănătos de viaţă, fiind grupaţi în 6 echipe, formate după criteriul Instituţiei de Învăţământ, dintre care au participat USM, UASM, UTM, UPSIC, ULIM şi USMF.

Studenţii liberali au manifestat avânt şi entuziasm, întrucât sportul şi modul activ de viaţă ar trebui să facă parte din programul zilnic sau, măcar săptămânal al fiecărui student, pentru că asemenea competiţii îi ambiţionează să se implice activ şi în alt gen de activităţi care ar presupune şi viaţa socială a celor de vârsta lor.

Prezent la eveniment, Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat ca desfăşurarea unor astfel de competiţii trebuie să fie susţinută şi încurajată, spunând că “Sportul înseamnă sănătate, optimism şi pofta de viaţa, dar nu numai atât, întrucât tot sportul contribuie la consolidarea relaţiilor interumane. Ideea studenţilor din cadrul Cluburilor CSL este una foarte bună pentru că, cu cât mai multă mişcare fac tinerii, cu atât ei devin mai activi şi învaţă să ducă un mod sănătos de viaţa, mai ales că asemenea competiţii sunt ca un antidot al lenii. PL chiar de la început a acordat o mare importanţă activităţilor tinerilor şi chiar unul din obiectivele primordiale este acela de a-i implica pe aceştia şi de a le stimula participarea la cât mai multe evenimente, pentru că societatea are nevoie de tineri sănătoşi şi plini de viaţă pentru care sportul ar fi ceva normal”.

Preşedintele Clubului Studenţilor Liberali, Nicu Grumeza, unul din organizatorii evenimentului, a adus mulţumiri tuturor studenţilor liberali care au fost foarte receptivi la ideea propusă şi împreună au reuşit să îmbine utilul cu plăcutul. “Sportul şi competiţiile sportive ajută tinerii să utilizeze eficient timpul liber, ajutându-i să-şi dezvolte spiritul de echipă şi să devină mai motivaţi să conclucreze”, a mai adăugat organizatorul.

La finalul competiţiei dl. Mihai Ghimpu a felicitat toţi participanţii la eveniment, în mod special echipele câştigătoare, urându-le mult succes în continuare şi cât mai multe forţe direcţionate corect şi eficient spre progresul şi dezvoltarea atât a lor, ca şi individualităţi, cât şi a societăţii din care fac parte şi pe care o reprezintă. Acesta a împărţit şi premii băneşti, pentru locul I, echipei formate din studenţi ai Clubului Liberal din USMF, în valoare de 2000 lei, pentru locul II, echipei UASM — 1500 lei şi respectiv pentru locul III, echipei UPSIC — 1000 lei. Totodată, toţi tinerii implicaţi în competiţie, care au participat şi şi-au încercat potenţialul sportiv la volei, au primit bilete la meciul de fotbal din această seară dintre Selecţionata Naţională a Moldovei şi Muntenegru.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Preşedintele PL Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Marii Britanii şi Irlandei Nord în Republica Moldova DL. Keith Shannon Mihai Ghimpu a fost citat la Procuratura Generală