Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu alături de copiii talentaţi

|versiune pentru tipar||
PL / 1 iunie 2013
Partidul Liberal

Ieri, 31 martie 2013, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a participat la îmnânarea premiilor la Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii “Micul Prinţ”. Festivalul-concurs este în acest an la cea de-a 20-a ediţie.

Mihai Ghimpu a înmânat celor doi câştigători la Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii “Micul Prinţ” cărţi scrise de Simion şi Gheorghe Ghimpu, câte un premiu bănesc în valoare de 2000 lei şi a decorat cu medalii “Gheorghe Ghimpu” pe Micul Prinţ şi Mica Prinţesă, id est, câştigătorii marelui concurs. Cu această ocazie, Preşedintele Ghimpu a accentuat că “fiecare copil merită să aibă o copilărie fericită alături de familie. Copiii au fost şi rămân a fi mândria noastră. Graţie lor avem posibilitatea de a transmite din generaţie în generaţie tot ce e frumos şi preţios, valorile noastre. Nu sunt aici pentru a face politică, dar sunt aici pentru că iubesc copiii, ei sunt viitorul şi lumina ochilor noştri”.

Cei doi prinţi care s-au bucurat de premii din partea Preşedintelui Mihai Ghimpu au fost Stanislav Ţîbari din Republica Moldova şi Adriana Ciobanu, Piatra-Neamţ, România.

Festivalul-Concurs “Micul Prinţ” a fost lansat în 1993 de către Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi cu sediul la Chişinău, autor de proiect fiind Renata Verejanu, poet.

Mesaj de felicitare de Ziua Copiilor

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, Preşedintele PL Mihai Ghimpu, Deputat în Parlamentul RM, vine cu un mesaj de felicitare pentru toţi copiii, dorindu-le o copilărie fericită, noroc şi sănătate, să fie mereu în paza Domnului şi în grija şi dragostea părinţilor.

Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate şi trebuie să-i preţuim şi să-i educăm. Această frumoasă sărbătoare vine să ne reamintească nouă, maturilor, de responsabilitatea pe care o avem faţă de copii, căci creşterea lor trebuie realizată cu multă iubire şi grijă părintească.

Copiii sunt bogatia şi viitorul nostru, de aceea cu cât mai multă grijă, atenţie şi afecţiune investim în ei, cu atât mai fericiti vor fi şi un viitor mai prosper vor avea.

Ziua Copiilor este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a le pregăti un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.

La multi ani tuturor copiilor şi tuturor părinţilor! Să vă bucuraţi de copiii voştri, iar copiii la rândul lor — de părinţi şi de toată lumea care-i înconjoară.

Copilărie fericită tuturor!

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Veaceslav Untilă, vicepreşedinte al Partidului Liberal — Curtea Constituţională şi morala justiţiei CLL sărbătoreşte 1 iunie