Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La mulţi ani, Domnule Dorin Chirtoacă!

|versiune pentru tipar||
PL / 9 august 2013
Partidul Liberal

Cu ocazia zilei de naştere a D-lui Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte PL, Primar General al mun. Chişinău, Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, transmite următorul mesaj de felicitare:

Mult stimate Domnule Dorin Chirtoacă,

În calitate de Preşedinte al Partidului Liberal, îmi exprim înalta apreciere şi recunoştinţa pentru munca pe care o depuneţi zi de zi în calitate de Primar General al mun. Chişinău, dar şi în calitate de Prim-vicepreşedinte PL şi Vă mulţumesc pentru spiritul patriotic cu care vă desfăşuraţi activitatatea şi conduceţi capitala republicii.

Sunt mândru că Chişinăul are un Primar care luptă cu adevărat pentru Dreptatea, Bunăstarea, Libertatea şi Unitatea Neamului şi mă bucur să văd cum, pas cu pas, capitala R. Moldova se transformă într-o capitală europeană.

Vă mulţumesc, în numele colegilor liberali, pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în tot ceea ce faceţi, pentru eforturile pe care le depuneţi alături de echipa Partidului Liberal întru binele, prosperitatea republicii şi integrarea ei în marea familie unită a statelor europene.

Vă doresc din partea echipei liberale multă sănătate, multă răbdare şi forţe inepuizabile pentru a realiza ceea ce ne-am asumat încă de la fondarea Partidului. Fie ca rodul muncii căreia V-aţi dedicat cu trup şi suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viaţa să Vă fie încununată doar de realizări mareţe şi victorii.

Stimate Domnule Dorin Chirtoacă,

Manifestându-ne gratitudinea pentru corectitudinea şi verticalitatea Domniei Voastre,
Vă urăm un sincer LA MULŢI ANI!

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Mesaj de felicitare pentru Violeta Roşca, Preşedintele Filialei PL Drochia Veaceslav Untilă: Dosarul transnistrean pe timpul guvernării democrate