Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Satul, veşnicia noastră!

|versiune pentru tipar||
PL / 25 august 2013
Partidul Liberal

Astăzi, 25 august 2013, Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, a participat la jubileul de 100 de ani a satului Fedoreuca, comuna Ciocâlteni.

Mihai Ghimpu a adresat felicitări tuturor locuitorilor satului Fedoreuca, dorindu-le pace în suflet şi în familii, bucurie, prosperare, realizări frumoase şi noi performanţe. “Această zi deosebită pentru satul DVS să aducă lumină în casele fiecărui locuitor şi să vă facă mai responsabili faţă de ziua de azi şi cea de mâine, faţă de viitorul nostru European. Este un drum greu, dar altă cale pentru a face Dreptate şi a aduce Libertate, Bunăstare şi Unitate poporului nostru — nu există.

Fiecare locuitor trebuie să fie conştient de aportul pe care-l poate aduce la dezvoltarea şi promovarea satului de mâine, căci leagănul şi vatra noastră strămoşească trebuie să constituie o oază de credinţă şi speranţă într-un viitor mai bun. Să fiţi sănătoşi şi să continuaţi să luptaţi cu demnitate pentru un trai mai bun!”, a menţionat Preşedintele PL în mesajul său de felicitare.

Cu această ocazie, Preşedintele Liberalilor a oferit un ajutor pentru construcţia Bisericii din Fedoreuca, dar nu a uitat nici de copiii cărora le-a oferit multe dulciuri.

În continuare, Mihai Ghimpu a ţinut să-şi exprime recunoştinţa celor 2 mame care şi-au pierdut fii în conflictul de pe Nistru şi le-a mulţumit pentru patriotismul şi dragostea de neam cu care şi-au educat copii, înmânându-le câte un buchet de flori.

Localnicii şi-au manifestat interesul în legătură cu situaţia politică din republică şi i-au adresat Deputatului Mihai Ghimpu mai multe întrebări despre acţiunile unor reprezentanţi ai conducerii, care sunt direcţionate împotriva cetăţenilor, şi nu în susţinerea lor. Totodată, Preşedintele PL s-a interesat de problemele cu care se confruntă locuitorii satului Fedoreuca şi le-a vorbit despre perspectivele de Integrare Europeană a Republicii Moldova, explicându-le avantajele parcurgerii acestui drum spre UE.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Poporul nostru s-a ridicat din genunchi! Echipa PL: La mulţi ani, D-ră Marina Vîzdoagă!