Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liderii liberali au participat la un training susţinut de Kevin Moore, Şef de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA

|versiune pentru tipar||
PL / 27 septembrie 2013
Partidul Liberal

Astăzi, 27 septembrie 2013, mai mulţi lideri liberali au participat la un training în care Kevin Moore, Şef de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA, a prezentat modelele de practici electorale din SUA şi practicile din domeniul legislativului american. La training a participat şi Preşedintele Partidului Liberal, Deputatul Mihai Ghimpu.

Participanţii la training au luat cunoştinţă despre metodele de informare eficientă a electoratului şi au avut posibilitatea să întreţină discuţii, fiindu-le prezentate exemple concrete, despre practicile folosite de partidele politice din SUA în campaniile electorale. Totodată, liderii liberali au făcut o analiză obiectivă a situaţiei politice din Republica Moldova şi au comparat practicile electorale din republică cu cele din SUA.

Kevin Moore, Şeful de Staff al echipei Senatorului democrat, Floyd Prozanski, Oregon, SUA, le-a prezentat participanţilor o serie de tehnologii din domeniul legislativului american şi a accentuat metodele de informare prin intermediul internetului (reţele de socializare, site-uri, bloguri etc) şi a mass-mediei. Cel mai important, însă, este să fii corect şi cinstit faţă de potenţialii alegători, a mai precizat Kevin Moore.

Preşedintele Liberalilor, Mihai Ghimpu, i-a mulţumit D-lui Kevin Moore pentru colaborare şi a exprimat deschiderea liberalilor de a continua acest gen de activităţi: “Ţin să vă mulţumesc pentru această iniţiativă şi îmi doresc ca să continuăm colaborarea noastră prin organizarea mai multor activităţi. Sunteţi bineveniţi oricând aici, la noi, şi sper să venim şi noi la DVS pentru un schimb eficient de experienţă. Din păcate, cetăţenii Republicii Moldova sunt manipulaţi de unii politicieni care le promit Integrarea în UE, le promit locuri de muncă cu salarii mari, pensii şi burse, iar când ajung la guvernare, nu fac decât să jefuiască averea statului. Asemenea training-uri ne vor fi utile atât nouă, cât şi cetăţenilor, întrucât, fiind informaţi corect, vor fi mai atenţi în alegerile pe care le fac”.

Kevin Moore a accentuat că echipa Senatorului democrat, Floyd Prozanski, din SUA este încântată să menţină colaborarea cu Partidul Liberal şi că vor urma şi alte activităţi şi evenimente de instruire a liderilor partidului.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Valeriu Munteanu: Luare de cuvânt INTERZISĂ de coaliţia “democratică” Valeriu Munteanu: Stalin, Mamona şi Alexandr Petcov