Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Au fost desemnaţi câştigătorii Cupei Preşedintelui în Turneul Liberal de minifotbal şi volei feminin

|versiune pentru tipar||
PL / 6 octombrie 2013
Partidul Liberal

Astăzi, 6 octombrie 2013, pe stadionul bazei de odihnă de la Slobozia-Duşcă, Criuleni, s-au disputat meciurile de semifinală şi finala Turneului Liberal de minofotbal şi volei feminin pentru “Cupa Preşedintelui”.

La competiţia de minifotbal, în semifinală, au jucat: Ocniţa vs sect. Râşcani/Chişinău şi Criuleni vs Hânceşti. Lupta pentru locul I a fost între echipa de la Criuleni şi cea de la Ocniţa, iar cea pentru locul III între echipa Filialei Hânceşti şi echipa sectorului Râşcani/Chişinău.

Turneul Liberal de minifotbal şi volei feminin “Cupa Preşedintelui” a durat 2 zile (5 şi 6 octombrie), cu prezenţa Preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, care a susţinut toţi participanţii la competiţie şi a rămas plăcut impresionat de concurenţa sănătoasă creată între echipele participante, dar şi de susţinerea pe care au avut-o acestea din partea simpatizanţilor.

Clasamentul echipelor în cadrul Turneului este următorul:

La minifotbal:

Locul IV — Hânceşti; Locul III — sect. Râşcani, Chişinău; Locul II — Ocniţa, iar Locul I a fost ocupat de echipa Filialei Teritoriale PL Criuleni, care în meciul de finală cu echipa Filialei Teritoriale PL Ocniţa a reuşit să marcheze 2 goluri, scorul final fiind de 2:1, astfel, câştigând Cupa Preşedintelui la minifotbal.

La competiţia de volei feminin, finala mică s-a disputat între echipele Ungheni şi Dubăsari, iar meciul pentru locul I a fost între echipa Filialei Teritoriale PL Cimişlia şi cea a Filialei Teritoriale PL Ocniţa. Pe locul IV în clasamentul final al competiţiei de volei feminin s-a plasat echipa Filialei Dubăsari, locul III a fost ocupat de echipa Filialei Ungheni, iar pe locul II s-a clasat echipa Filialei Cimişlia. Deţinătoarea locului I şi câştigătoarea Cupei Preşedintelui în Turneul Liberal la volei feminin, organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la fondarea PL, a fost echipa Filialei Teritoriale PL Ocniţa.

La înmânarea diplomelor Mihai Ghimpu a accentuat: “Am rămas plăcut impresionat de măiestria, dorinţa şi ardoarea cu care au jucat echipele participante. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment atât de frumos şi interesant. Este firesc că fiecare echipă şi-a dorit să câştige Cupa, dar în sport, ca şi în viaţă, trebuie să avem gândul că participarea este cea mai importantă victorie. Noi suntem liberali, iar ideea şi scopul nostru este să luptăm pentru victorie până la capăt, contează perseverenţa şi ambiţia! Sincer, sunt mândru de ceea ce am văzut ieri şi astăzi! Câte emoţii pozitive din partea suporterilor, câtă forţă, aceasta înseamnă caracter şi demnitate. Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate şi succes! Îmi doresc ca noi să fim şi în continuare cei mai energici, cei mai activi, cei mai luptători, pentru că noi ne-am asumat schimbarea până la capăt şi, întorcându-ne acasă, trebuie să continuăm această luptă şi în afara terenului”.

Amintim, în perioada 5–6 octombrie 2013, s-a desfăşurat Turneul Liberal de minifotbal şi volei feminin “Cupa Preşedintelui”, dedicat aniversării a 20 de ani de la fondarea partidului. La competiţie au participat membri ai Filialelor Teritoriale PL din întreaga republică.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

La mulţi ani, Dragi Profesori! Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu conducerea L.T. “Orizont”