Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Colinde în Ajun de Crăciun!

|versiune pentru tipar||
PL / 23 decembrie 2013
Partidul Liberal

Astăzi, 23 decembrie 2013, la sediul Partidului Liberal au răsunat colinde de Crăciun. Membrele Organizaţiei non-guvernamentale LeaderSHE au venit la sediul PL să transmită, prin colinde, cele mai alese felicitări şi urări de sănătate Preşedintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi întregii echipe liberale.

Sediul PL a răsunat de colindele tradiţionale româneşti, interpretate frumos de grupul de fete, care au reuşit să valorifice frumoasele obiceiuri de iarnă, moştenite de la strămoşii noştri. Potrivit tradiţiei, frumoasele domnişoare au pregătit şi un obicei specific sărbătorilor de iarnă — “jocul ursului”.

Ceata de colindători din acest an a fost primită cu bucurie de Mihai Ghimpu şi răsplătită, conform tradiţiei strămoşeşti, cu dulciuri şi bani.

“Vă mulţumesc pentru că păstraţi cu drag tradiţiile noastre româneşti şi aţi ales să împărţiţi bucuria sărbătorilor de iarnă cu noi. Sănătate, noroc şi multe realizări vă doresc tuturor. Anul care vine să fie unul mai bun şi mai frumos pentru fiecare dintre noi. La mulţi ani şi sărbători fericite!”, a fost mesajul D-lui Mihai Ghimpu pentru fetele de la LeaderSHE.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

PL atenţionează cetăţenii despre problemele grave de pe piaţa farmaceutică din Republica Moldova Sediul PL răsună de colinde româneşti!