Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liceenii Liberali aduc bucurii bătrânilor de Crăciun

|versiune pentru tipar||
PL / 26 decembrie 2013
Partidul Liberal

Crăciunul este sărbătoarea care ne aduce lumină şi ne face mai buni, mai generoşi şi mai iubitori. Cu ocazia acestei Sărbători magice, Clubul Liceenilor Liberali (CLL) a vizitat astăzi, 26 decembrie 2013, azilurile de bătrâni din Hânceşti şi Cimişlia.

Tinerii Liberali au decis să aducă spiritul Crăciunului în inimile singuratice ale celor care stau în aziluri. Astfel, primul azil vizitat a fost cel din Sărata Galbenă, Hânceşti, unde a fost prezent Primarul localităţii — Ştefan Vlas, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Hânceşti, care a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii de Crăciun pentru bătrânii din azil, dorindu-le multă sănătate, multe clipe de fericire şi multă lumina în suflete.

Ulterior, Liceenii Liberali au prezentat un program de colinde de Crăciun, cu urări de sănătate, aducând, astfel, o rază de bucurie în sufletele bătrânilor.

Tot astăzi, Liceenii Liberali au vizitat şi azilul de bătrâni din Cimişlia, unde au fost întâmpinaţi de către Directorul azilului, Dl. Tudor Ghenciu. Tinerii au fost însoţiţi de către Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Cimişlia, Vasile Bulat. Şi aici liceenii au fost primiţi cu braţele deschise, iar bătrânii le-au mulţumit pentru că promovează valorile strămoşeşti şi pentru că le-au adus Crăciunul în suflete prin colindele şi urările pe care le-au dăruit cu drag celor din azil. Liceenii au colindat şi bătrânii din saloane, care nu se pot deplasa din motive de sănătate.

Pe lângă programul de colinde şi urări de Crăciun, Liceenii Liberali le-au dăruit bătrânilor cutii cu haine şi dulciuri. Atât bătrânii, cât şi liceenii, au fost cuprinşi de emoţii frumoase, gestul fiind mult apreciat şi binevenit.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Daruri de Crăciun. Mobilier nou pentru elevii Gimnaziului Rascova, Criuleni La Mulţi Ani, D-le Valeriu Munteanu!