Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal din Bălţi s-a convocat în Conferinţă extraordinară

|versiune pentru tipar||
PL / 20 martie 2014
Partidul Liberal

Tineretul Liberal din Bălţi a convocat duminică, 16 martie 2014, Conferinţa extraordinară la care au participat şi Alexandru Volcov, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Bălţi, şi Ion Blaj, Secretarul Coordonator al filialei PL Bălţi.

Ordinea de zi a Conferinţei a inclus prezentarea raportului de activitate al Organizaţiei Tineretului Liberal Bălţi, alegerea conducerii Organizaţiei şi adoptarea planului de acţiuni pentru acest an.

Participanţii au audiat un raport despre activitate Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din Bălţi şi au pus în dezbatere mai multe subiecte ce ţin de acţiunile organizate de către Tinerii Liberali din Bălţi.

În urma deliberărilor, Delegaţii Conferinţei au hotărât:

Mihai Bugai, Preşedintele nou-ales al Tineretului Liberal Bălţi, a mulţumit colegilor pentru încredere şi a accentuat că Organizaţia va fi activă, iar membrii se vor manifesta în cadrul mai multor evenimente pentru a promova valorile liberale şi europene şi vor demonstra că tinerii reprezintă o forţă puternică, fapt pentru care trebuie să nu fie indiferenţi şi să lupte pentru idealul naţional.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Deputaţii PL au înaintat un Proiect de hotărâre a Parlamentului cu privire retragerea armatei Federaţiei Ruse de pe teritoriul Republicii Moldova La mulţi ani, D-le Valeriu Păvălache şi D-le Valeriu Dorogan!