Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Conferinţa Femeilor Liberale din OT PL Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PL / 5 mai 2014
Partidul Liberal

Duminică, 4 mai 2014, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale din Organizaţia Teritorială PL Hânceşti, în incinta Şcolii de Arte Plastice, Hânceşti. La Conferinţă au participat membrele OFL din raionul Hânceşti, conducerea OFL Hânceşti şi Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Hânceşti — Ştefan Vlas.

Delegatele la Conferinţă au ales conducerea noua OFL a raionului Orhei. În calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale a fost realeasă D-na Mariana Jalbă,, iar în calitate de vicepreşedinte ale Organizaţiei — doamnele Tatiana Ivasişin şi Aliona Vultur, ulterior, urmează să fie alese încă 4 vicepreşedinte. De asemenea, a fost ales Biroul Permanent al OFL Hânceşti şi secretara coordonatoare — Irina Budeanu.

La Conferinţă a participat şi Vicepreşedinta OFL, D-na Zoia Jalbă, care a venit cu un cuvânt de salut. În cadrul discursului său a menţionat despre importanţa implicării şi rolul femeilor în activitatea partidului şi a societăţii. D-na Vicepreşedintă a subliniat importanţa aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, ca unicul vector ce poate asigura dezvoltarea statului nostru şi realizarea unităţii naţionale.

Eugenia Iurco, Preşedinta OFL sect. Centru, Chişinău, prezentă la eveniment, a făcut o scurtă prezentare a proiectelor unde se implică OFL şi structurile internaţionalela din care OFL face parte: Reţeaua ALDE GEN, Reţeua Femeilor pentru Democraţie, Şcoala Femeilor pentru Liderism, Iniţiativa privind Convenţia de la Istanbul.

Conducerea şi-a exprimat dorinţa ca iniţiativele să vină şi din teritoriu, iar comunicare să fie una eficientă şi cu rezultate frumoase.

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Partidul Liberal condamnă acţiunile Rusiei din Ucraina Echipa Clubului Studenţilor Liberali — deţinătoarea Cupei UNIRII