Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Am ajuns în Europa — compeţie între liberalii din Criuleni si Dubăsari

|versiune pentru tipar||
PL / 14 mai 2014
Partidul Liberal

Liberalii de pe malul Nistrului, din raionale Dubăsari şi Criuleni, după ce au sărbătorit Ziua Europei în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la Gala Fanfarelor, au organizat o competiţie la Tabăra “Cristiano” din localitatea Slobozia-Duşca, cu genericul “Am ajuns în Europa”.

Evenimentul a fost deschis de către Ludmila Crăciun, Preşedinte Organizaţiei Teritoriale din Dubăsari a Partidului Liberal, care le-a vorbit participanţilor despre istoria şi semnificaţia Zilei Europei.

Preşedintele OTPL Criuleni, Oleg Ogor, s-a referit la impactul pozitiv al integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană pentru întreaga noastră societate.

Pledând pentru viitorul european al Republicii Moldova, Serghei Pojar, secretarul politic al OTPL Dubăsari, a afirmat că Europa promovează idealuri de pace, libertate şi prosperitate.

În final, conform punctajului, echipa “Douze étoiles” a fost învingătoare. La proba prezentarea echipelor, s-au remarcat cei de la “Unitate în diversitate”.

Cei mai originali la această probă şi la tema de acasă au fost liberalii echipei “Mă duc mamă-n Europa”.

Membrii juriului au menţionat că tinerii liberali întotdeauna s-au remarcat prin faptul că sunt foarte uniţi, activi, au umor, inspirând tuturor la concurs o inepuizabilă energie pozitivă.

Atfel, cei mai activi şi ingenioşi liberali din cadrul competiţiei “Am ajuns în Europa” s-au remarcat:

Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Discursul Corinei Fusu la Conferinţa Internaţională “Rolul Parlamentelor Naţionale în Guvernarea mass-mediei în Europa”, Istanbul (Turcia) La Mulţi Ani, Stimată D-nă Veronica Herţa!